1. Skölj flera gånger och blötlägg över natten:
mung dahl, röd/svart/vit quinoa, solroskärnor
koka sedan dahl och quinoa och häll av vattnet
2. Skala och hacka: morot, rödbeta, squash
Ställ fram för självservering: mung dahl/ quinoa, nacho chips, färsk dill, böngroddar, oliver, squash, böngroddar (grodda eller köp färska)
Kryddor: spiskummin, fänkål, kummin, sichuanpeppar, svartpeppar, bergssalt, ta rejält med hackad färsk ingefära och soltorkad tomat
3. Fräs kryddblandningen i ghee (klarnat smör). Tillsätt rotsaker och grönsaksbuljong och vatten. Låt koka upp. Salta vid behov.
4. Häll upp den färdiga soppan i skålar. Låt sedan gästerna välja själv av det som står framme för självservering.
31 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Yogashala Sundsvall's Fan Box
Yogashala Sundsvall on Facebook
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar