08 januari 2008

Njuter av stunden

En härlig promenad med Spida, Rikkan och Klara. Fördelen med skottade vägar är att lilla Klara kan följa med. Dessa stunder berikar mitt liv och jag vill inte vara för utan. Hästarna har sällskap av sina kompisar i hagen och får finna sig i att jag inte längre träffar dom varje dag. Stunderna tillsammans upplevs som starkare och mer levande. 
Både Spida och Rikkan hittade tillbaka till sig själva genom rörelsen och harmonin. Dom behöver tid ifrån flocken, tanka upp, jorda och bara vara sig själva utan roller.
Promenaderna blir betydelsfulla, men att gå med häst lös skapar oro och rädsla hos andra när man inte är på egen gård.

Inre och yttre balans genom ökat enerngiflöde och rörelse.

06 januari 2008

Snöflingor

Hästarna har flyttat från stan till landsbygden. Dom går nu på lösdrift på pendlingsavstånd. Det gör dom gott att vara i sällskap och i fri rörelse.

I går var jag och Klara och hälsade på. Vi gick en promenad med Rikkan och såg att Spida är lite vass mot fölen. Det intressanta är att hon gör precis samma rörelser som vissa människor gjort mot henne. Det får mit att åter spekulera i att allt vi erfar tar vi med oss på ett eller annat sätt och det enda som kan förändra något negativt är det positiva.
Rikkan stödfodras och jag ska se närmare på Spida, om hon faktiskt är tvär för att hon känner sig hungrig. Lätt uppdragen har hon dock blivit. Det enda som jag oroar mig över är vattnet. Dom får kallt vatten på morgonen och sedan fryser karen till is. Jag skulle önska att dom hade fri tillgång till frostfritt vatten, men man får inte allt man önskar när man har hästarna hos någon annan.

Yogashala Sundsvall's Fan Box