06 februari 2008

Energi i rörelse. Korta möten med hästarna och yoga, yoga, yoga.

Dom senaste dagkurserna har varit välyckade och balanserande. Jag trivs med att dela med mig av kunskap på flera olika sätt. Yogalektionerna fortsätter måndag till fredag i Sundsvall och Stöde. Min egen övning har utvecklats på ett strålande sätt. Kroppen blir bara starkare, smidigare och piggare.

Jag besöker hästarna kort ett par gånger i veckan. Den senaste energibehandlingen fungerade toppen. Dom var verkligen pigga, glada, blanka och lyckliga när jag tog ut dom till hagen igen. Sånt är verkligen härligt att uppleva.

Kontakten med naturen är sparsam. Jag och Klara vandrar genom skogen på vår dagliga promenad. Substitut för naturen är chanting och yoga. Jag kan känna hur jag påverkas av att sitta i bilkö på väg ut ur stan i rusningstrafik. Jag trivs inte helt, saknar naturen. Kollade i kalendern hur länge det var kvar till avfärd mot Långbäcken.

Tänker på att det viktigaste som finns är att ta fram sin inre energi och låta den värma och sprida lycka åt sig själv och andra. Låt andningen bli så mäktig att den kan föra kroppen likt ett höstlöv i vinden, i varje rörelse. Då behöver man inte längre tvivla på andetagets storslagenhet och nödvändighet. Energi finns i överflöd. Ta till dig den du kan och fortsätt att söka mot balans.

Yogashala Sundsvall's Fan Box