09 november 2007

Liv och rörelse

Även om jag inte lever på nätet så är det liv och rörelse i min tillvaro.
Det var nån som undrade; jag undervisar och övar yoga och den tid som blir över tillbringar jag med Klara eller hästarna. Mina egna kurser har stått till sidan för den fasta undervisningen. Detta kommer dock att ändras. Jag fortsätter att undervisa, men kommer att frigöra tid för att även kunna ha egna kurser och undervisning. Jag har faktiskt saknat kontakt med  andra hästvänner som liksom mig söker efter utveckling genom rörelse, inom sig.

Vintern är här och det innebär snöslask och regn, i Sundsvall. Jag kan tycka att snö är trevligare.

Uttrycket liv och rörelse är något som jag hört sedan barnsben. För mig är det samma sak som energi. Att kunna känna och vara i sin rörelse, att söka balans för att få livet att fungera i harmoni.
Mina skador har medfört att energiflödet i vänstersida är starkt begränsat, detta kan jag känna under akupunktur och även under yogaövning, men det fina är att jag fungerar iallafall. Jag gör så gott jag kan och jag kan känna att utveckligen är stor, häpnande och underbar.

Hästarna har anpassat sig i tillvaron. Det funkar bättre för varje gång vi är ute och far. Jag rider Rikkan och Spida går med i snöre. 
Det är givetvis inte samma känsla som att vara fri, men i stan är detta svårt att genomföra.

Jag ler och är glad att jag lever.

Yogashala Sundsvall's Fan Box