23 april 2009

16 maj Ashtanga med Bill Brundell


Lördag med yoga, kunskap och näring.
Vi övar, lyssnar, lär och äter.
Kl.9-13.30 Pris: 460:-
Anmäl dig via mejl. 14 platser.

Yoga

Yoga talar om för oss vem vi är och vad vi behöver göra för att hitta oss själva, vår inre balans och harmoni. Det kan var en resa fylld av motstånd i alla former. Allting förändras och det vi känner och tänker i dag blir till något mer positivt i morgon, bara vi väljer att vara ödmjuka inför kroppen, känslorna och inte låta osunda tankar styra.

19 april 2009

Det du behöver

Yoga ger dig livskraft och balans i kroppen. Resultatet är en stark och stabil kropp med en upprest och centrerad hållning. Genom konternuerlig övning upplever du ett växande lugn, harmoni och ödmjukhet i takt med att höfterna öppnas och balanseras.

Det är ofta mycket som behöver rensas bort och en helt den som behöver repareras och även tillföras för att vi ska kunna känna oss hela och vid stark hälsa. Behåll fokus på hälsan. Det vi gör i dag ger oss hälsa eller ohäsa i morgon. Du behöver lär dig hur mycket eller litet du ska äta, öva och vila. Yoga ger dig balans.

I Ashtangayogan spretar vi på fingrar och tår för att utveckla och balansera nervsystemet.

I Ashtangayogan använder vi oss av "den segrande andningen", Ujayii pranayama. För att skapa eld inne i kroppen, som i sin tur rensar bort slagg och toxiner.

I Ashtangayogan använder vi oss av kroppslåsen, bandhas. För att under hela övningen uppleva lätthet, balans, uthållighet och smidighet.

Bara du fortsätter att öva efter din förmåga, så får du allt du behöver. Namaste!

Yogashala Sundsvall's Fan Box