11 april 2009

Påskmiddag


Gul blev delar av den underbara middagen.
Curry med mung dahl, blomkål, vitkål, rotselleri, morötter, rivet äpple, ruccola, ghee.
Kryddor: soltorkad tomat, ingefära, chili, blötlagda russin, kummin, svarta lökfrön, garam masala, gurkmeja, fälkål, salt.
Rödbets sallad rivna rödbetor, färsk ingefära, pressad citron, mango balsam vinäger, sesam olja, sesamfrö, pumpafrö, solrosfrö, salt och lime peppar, mozarella & haloumi ost.
Jasminris blandat med Kamutvete
Dessutom: Färska groddar, matlagnings yogurt, nacho chips, mint gelé, morot och apelsin marmelad, ciabatta skuren i smala bitar.
Dessert: Uppkokt varmt vatten som hälls på frysta hallon & blåbär i ett glas.

Inga kommentarer:

Yogashala Sundsvall's Fan Box