18 februari 2009

Yogamat

Den här grytan håller dig mätt länge och ger dig krafter att öva rejält med yoga 3-5 timmar efteråt.
Svart och rött råris
quinoa, mathavre, matdinkelvete
Beluga linser, ekologiska gröna linser
morot, broccoli, äpple, färsk blad persilja, sultan russin
färsk ingefära, soltorkad tomat, oskalade sesamfrön, solroskärnor
ghee, grönsaksbuljong, kokosmjölk
kummin, fänkål, kardemumma, nejlika, svartpeppar


Skölj och blöt upp följande: ris, quinoa, havre och vete, linser, solrosfrön, sesamfrö, russin.
Koka riset i vatten. Koka Quinoa, havre och vete tillsammans med linserna, solrosfrön och sesamfrön i vatten.
Häll av vattnet och blanda sedan samman riset med det andra.
Tillsätt ghee i en gryta, i med kryddorna och grönsaksbuljongen och kokosmjölken. Tillsätt lite vatten och grönsakerna som ska ha kvar sitt tuggmotstånd. Garnera med persiljan.

Till detta dricker du uppkokt vatten.

Inga kommentarer:

Yogashala Sundsvall's Fan Box