02 oktober 2009

Jättegod middag hos Josefin 2

Spenat, quinoa, gula ärtor, stjälkselleri, morot, soltorkade tomater.
Tillsätt ghee, färsk ingefära, brödkrydda, salt och grönsaksbuljong.
(koka quinoa och gula ärtor separat, smält ghee, krydda, tillsätt grönsaker och smaka av med grönsaksbuljong och salt, späd med vatten så att grytan blir lagom tjock.)

Basmatiris

Polka rödbetor, fetaost, saftigt grönt äpple, olivolja, grönsaksbuljong, kardemumma.
(skala och skär betorna i små bitar, koka betorna i buljong, skär ost i bitar, riv äpple.)

Yogurt med dill och sesamfrön.

Chokladpudding gjord på gammeldagsmjölk.

"Chokladpudding är verkligen inte bara för barn!"
Josefin Forsell

Inga kommentarer:

Yogashala Sundsvall's Fan Box