22 december 2008

Middag 22 dec



Ibland blir det gott, snyggt och kul att äta.
Bjuder på en upplevelse i form, färg och smak.
Till detta serveras svarta oliver, hårt eller crispigt bröd och väl lagrad vb ost i kuber.









Moghrabiah (stor cous cous)
Bovete

Rödkål
Persiljerot
Broccoli
Vårlök

pumpafrö
Valfri nötblandning

Soltorkade tomater
färsk ingefära
aiwanfrö
kummin
grönskasbuljong
varmpressad rapsolja

Basilika till garnering

Koka Moghrabiah i mycket vatten, tillsätt bovete och koka vidare till nästan färdigt. Skumma av om det behövs. Häll sedan av allt kokvatten och tillsätt lite uppkoktvatten, grönsaksbuljong och grönsakerna tillsammans med kryddblandningen. som du samtidigt som vattnet kokat, fräst i olja. Garnera med basilika. Ät rätten varm.

Yogashala Sundsvall's Fan Box