Den här grytan håller dig mätt länge och ger dig krafter att öva rejält med yoga 3-5 timmar efteråt.
Svart och rött råris
quinoa, mathavre, matdinkelvete
Beluga linser, ekologiska gröna linser
morot, broccoli, äpple, färsk blad persilja, sultan russin
färsk ingefära, soltorkad tomat, oskalade sesamfrön, solroskärnor
ghee, grönsaksbuljong, kokosmjölk
kummin, fänkål, kardemumma, nejlika, svartpeppar
Skölj och blöt upp följande: ris, quinoa, havre och vete, linser, solrosfrön, sesamfrö, russin.
Koka riset i vatten. Koka Quinoa, havre och vete tillsammans med linserna, solrosfrön och sesamfrön i vatten.
Häll av vattnet och blanda sedan samman riset med det andra.
Tillsätt ghee i en gryta, i med kryddorna och grönsaksbuljongen och kokosmjölken. Tillsätt lite vatten och grönsakerna som ska ha kvar sitt tuggmotstånd. Garnera med persiljan.
Till detta dricker du uppkokt vatten.
18 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Yogashala Sundsvall's Fan Box
Yogashala Sundsvall on Facebook
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar