29 augusti 2009

Gult ris med mungbönor, morötter och haloumi

Basmatiris steks i ghee, krossad kardemumma, hackad soltorkad tomat, limeblad och kokas sedan i vatten.
Blanda riset med kokta mungbönor, morötter, haloumi, solrosfrö som steks i ghee tillsammans med gurkmeja, torkad ingefära samt lite grönsaksbuljong. Häll på lite vatten så att morötterna blir nästan mjuka.

Till detta: Buttermilk (1 del mild natruell yogurt + 3 delar vatten)

Ayurveda lunch på Yogashala

På söndag träffas vi och äter god varm vegetarisk mat, kl. 12 på Yogashala.
Den som vill kan vara med. Vi delar på matkostnaderna. Hör av dig på sms före 10.30, så att jag vet hur mycket mat som ska handlas.

25 augusti 2009

Yoga är

Att kunna släppa sina förväntningar och uppleva det som händer i närvaro av andetaget. Att stilla sinnet genom andning och fokus.

Yogashala Sundsvall's Fan Box