28 juni 2009

Vedic Art på Yogashala

Utgångspunkten i Vedic Art är att hitt sitt inre energiflöde. Genom att sätta pennan till pappret är skapelsen i full gång. Det är väldigt enkelt. Vedic Art är något som får dig att växa och förvandla ditt inre kaos till ett njutningsfullt kosmos.

Vedic Art kan ses som en del i Ayurveda som hade sin blomstringstid för flera tusen år sedan. Veda kan översättas till "kunskap" eller "visdom".
Art kan övetrsättas till "skapande". Vedic Art kan översättas till "kunskap om skapandeprocessen".

Vedic Art är för alla! Vedic Art kan utövas den som aldrig hållit i en pensel eller den som redan är konstnär. Det som sker hänger samman med det vi gör och det får skapandet att påverkar hela vår tillvaro. Genom att tänka tanken på Vedic Art så har du redan börjat. Så enkelt är det. Under kursen så guidas Du genom 17 olika principer, en navigationskarta som du kan använda för att "hitta hem" till dig själv. Att uttrycka sitt inre skänker både glädje och inspiration, både i livet och även på målarduken. Med hjälp av Vedic Arts principer ökar medvetenheten om hur vi kan skapa den målning vi håller på med och hur vi kan skapa det liv vi önskar leva.

Gratis Info träff om Vedic Art på Yogashala med Mona Nygren
(det kommer fler träffar senare, ifall du är borta nu)
Måndag 6/7 Kl. 18-20
Måndag 13/7 Kl. 18-20
Anmäl dig på sms till 076 805 1991. Texta: (Namn) och (datum).

Välkommen!

Inga kommentarer:

Yogashala Sundsvall's Fan Box