31 augusti 2007

"Kroppen är den del av själen som syns"

Säger den findlandssvenska poeten Gösta Ågren och jag kan bara hålla med honom. Ser bilder av mig själv och kan konstatera att jag förändras mycket...det är kul. Känner dessa förändringar och gillar det verkligen. Jag är glad och gillar livet, mer för varje dag. Klara har fixat detta med att pendla och vara hos Leif eller i huset med sina kompisar när jag är upptagen.
Dagarna är långa och startas med varierad chi övning,för att sedan matas med sysslor.

Vattnet har sinat i brunnen. Kisen har dragit på semester. Klara har börjat bli som en riktigt hund, hon kommer när jag frågar om hon vill gå i koppel och hon ligger på sin kudde när jag ber henne. Enorma framsteg. Kompis känner sig ensam i stugan som nu är sadel/foderkammare.
Spida går med lätthet efter grusvägen. Tyvärr så hinner jag inte så många turer i skogen med tjejerna. Det blir mest mat och vatten.
Har kollat på ett nytt stall. Vill flytta till stan så fort det låter sig göras för att minska resorna och lägga den tiden på att umgås med hästarna istället. Tid är en illusion. Och just nu blir det lite märkligt att uppleva att dagarna fylls med så mycket annat än att vara i skogen med hästarna. Har kollat på en ny liten bil. Behöver något bränslesnålt. Volvon rullar med belåtenhet.

Har investerat i en ny PC och kommer därför att uppdatera mina kontakter på epostsidan. Den som fortfarande vill få fortsatt info ifrån mig kan höra av sig på: skapa.energi@gmail.com

Inga kommentarer:

Yogashala Sundsvall's Fan Box